TOP EL-TEKNIK ApS

TOP EL-TEKNIK ApS
Ved Sønderport 24 st tv
2300
København S
35858059
30507030
1-5
OM TOP EL-TEKNIK APS


VI ER EN AUTORISERET EL-INSTALLATØR-VIRKSOMHED, SOM HOLDER TIL I KØBENHAVN.


Har du brug for en elektriker, så kan du roligt kontakte os, vi hjælper dig i mål med dine elopgaver. Vi er ikke tilfredse før, at du er tilfreds. Vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke håndværk.

Med mange års erfaring i bagagen, kan du føle dig i trygge hænder. Du vil opleve, at vi altid har vores faglighed i fokus, og vi har stor respekt for vores håndværk. Vi leverer altid et godt håndværk.

Vi udfører alle former for elinstallationer i og uden for private hjem, alt fra små elektriker opgaver som opsætning af lamper, udskiftning af kontakter til store opgaver som totalrenovering eller nybyg, og alt derimellem. Ingen opgave er for lille eller for stor for os

MILJØ


Vi sørger naturligvis altid for, at vores affald bliver afleveret korrekt, så de gamle materialer kan genbruges igen og igen.Alt vores byggeaffald bliver sorteret på vores adresse, og derefter kørt til genbrugsstationen.

MISSION


Vi leverer alle former for elarbejde i storkøbenhavn samt nordsjælland.

VISION


Vi ønsker at levere elarbejde med perfektion og 100% tilfredse kunder.
Specialist gruppe
Bygge og anlæg

 1. Alarmanlæg
 2. Antenneanlæg
 3. Belysning
 4. Fiberteknik
 5. Installation
 6. Priskalkulering
 7. Rådgivning
 8. Sikringsanlæg
 9. Solceller
 10. Tavler
 11. Tele- og dataanlæg
 12. Tilbudsgivning
 13. Varmepumper

This is some placeholder content the Contact tab's associated content. Clicking another tab will toggle the visibility of this one for the next. The tab JavaScript swaps classes to control the content visibility and styling. You can use it with tabs, pills, and any other .nav-powered navigation.