thomsen's aps

Thomsen's ApS
Teglgårdsvej 4A
2920
Charlottenlund
37317969
40607080
16-50

Likviditetsgrad

30 %

Afkastningsgrad

32 %

Soliditetsgrad

75 %
Thomsen’s er en familieejet anlægsgartnervirksomhed med base i Gentofte. Vi har igennem tre generationer betjent kunder med vores ekspertise som anlægsgartner i det meste af Storkøbenhavn, og vores kundekreds strækker sig fra København til Charlottenlund og Gentofte og videre til Lyngby og Lyngby-Taarbæk.



Smukt anlægsgartnerarbejde

Med mere end 45 år i anlægsbranchen, kan vi sikre en høj kvalitet. Vores dygtige anlæggartnere står altid klar med gode professionelle løsninger som passer til dit behov. Det gælder alt fra ny anlægning af græsplænen, totalentrepriser eller blot opretning af nedsunkne fliser. Som anlægsgartner forpligter det at kunne bryste sig af at være blandt Storkøbenhavns dygtigste når det gælder om at gøre dine ønsker til virkelighed. Vi kan stå for etablering af alle former for grønne anlæg, lige fra den private have til domicil ejendomme, offentlige bygninger og pladser. Det er derfor vi er din anlægsgartner.



Thomsen’s er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.







Alægsgartner i Gentofte, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk og Lyngby







Fra tre til én anlægsgartner

Dette har foregået i tre enkeltstående virksomheder, Gentofte Haveservice, M.Thomsen og Svenskeren, som nu er blevet sammenlagt til én virksomhed under navnet Thomsen’s. Det betyder, at vi som anlægsgartner i dag kan servicere vores kunder inden for anlægsgartnerfaget - herunder anlæg af have, haveservice samt kloakarbejde & tømreropgaver.



Kundens behov i centrum

Det er grundlæggende for Thomsen’s at have en god dialog før og under et projekt. Igennem mange års erfaring ved vi, at en god dialog er første skridt på vejen til et veludført anlægsgartnerarbejde. Derfor starter 90 procent af alle vores projekter med, at en af vores dygtige rådgivere kommer ud til dig. Du får en uforpligtende samtale med vores anlægsgartner, hvor vi sammen kan finde de rigtige løsninger til netop dit behov. Derefter vil vi typisk beregne en konkurrencedygtig pris. Når vores pris og fælles løsninger er accepteret, går projektet til den næste face, nemlig udførelsen. Her vil du blive præsenteret for en håndværksmæssig ansvarlig, til netop din opgave. Han vil være bindeledet imellem dig og Thomsen’s, fra projektet startes til det afleveres.



Vil du have en snak med vores anlægsgartner?

Vi sikrer, at du hele vejen igennem projektet vil være i trygge hænder hos Thomsen’s. Det gælder uanset om der blot er tale om en græsslåning, eller en totalentreprise på dit hus eller i haven.



Med vores mange års erfaring som anlægsgartner i byer som Charlottenlund, Gentofte, København, Lyngby og Lyngby-Taarbæk, sikrer vi dig den bedste løsning.



Du er altid velkommen til at kontakte for en uforpligtende snak med vores anlægsgartner. Vi kan kontaktes på tlf. 40 60 70 80.







Vi glæder os meget til at betjene dig!
Specialist gruppe
Bygge og anlæg

  1. Anlægsetablering
  2. Belægning og stenlægning
  3. Beplantning
  4. Beskæring
  5. Græspleje
  6. Ikke-kemisk ukrudtbekæmpelse
  7. Indkøb, beplantning, gødning mv.
  8. Kundevejledning
  9. Maskinbetjening, mindre gartnerimaskiner
  10. Naturpleje
  11. Nivellering og afsætning
  12. Plantekendskab
  13. Ukrudts- og skadedyrsbekæmpelse
  14. Vedligeholdelse, maskiner og materiel
  15. Grønt bevis, gartnerfaget
  16. Sprøjtecertifikat

  1. Autorisation til rottebekæmpelse
  2. Belægningsarbejde
  3. Etablering og renovering, afløbsinstallationer
  4. Fundering
  5. Jordarbejde
  6. Justering, kloakdæksler
  7. Kloakarbejde
  8. Materiale- og mængdeberegning
  9. Nedlæggelse, dræn- og afløbsanlæg
  10. Rensning, dræn- og afløbsanlæg
  11. Reparation, dræn- og afløbsanlæg

Log venligst ind for at se noterne
Grøn performance
0 %
  • Politikker for miljø
  • DGNB certificeringer
  • Politikker for klima
  • Minimere spild
  • Affaldssortering
  • Miljørigtige bortskafning af affald
  • Krav for CO2 udslip
  • Krav for FSC certificering
  • Krav til kemikalier i materialerne
  • gp-val-10