SKIVE ENTREPRENØRFORRETNING ApS

SKIVE ENTREPRENØRFORRETNING ApS
Margretevej 81
7800
Skive
11132677
97520642
1-5
Hos Skive Entreprenørforretning udfører vi flere typer af kvalificeret kloakarbejde. Vi besidder både den faglige ekspertise samt de rigtige materialer til at løse enhver opgave. Vi bestræber os altid på at tænke i løsninger. På denne måde kan vi tilgodese dit behov og yde den bedste service for vores kunder. Det betyder, at vi først er tilfredse, når du er.Vi tilbyder blandt andet:Renovering af eksisterende kloakker

Nedsivning ved f.eks. sommerhuse

Rensning af toiletafløb, køkkenafløb, dræn og brønde

Faldstammer

Rottebekæmpelse

Autoriseret kloakarbejde - din sikkerhed for veludført arbejde

Vi udfører autoriseret og erfarent kloakarbejde hos private og erhvervskunder. Vi har faste opgaver, hvor vi arbejder med jord- og kloakarbejde ved nye byggerier samt ved ændringer. Disse ændringer kan omhandle arbejdsopgaver såsom ændringer af tilbygninger eller renoveringer af kloak. Det er ikke alle områder, som er kloakeret. Særligt i sommerhusområder opleves det, at et nedsivningsanlæg kan være løsningen til bortledning af husspildevand.TV-inspektion kan fastslå problemet

Det er ikke altid, at det er muligt at finde en given problemstilling ved kloakarbejde. Derfor udfører vi tv-inspektion med udstyr, som kan optage og tage billeder digitalt. Ved hjælp af disse billeder, kan det afsløres, hvilket problem der er opstået. Det kan være alt fra lækager eller fejl ved enhver type af kloakker eller afløb. Ved brug af tv-inspektionen kan vi fastslå problemet og derved reparere de skader og de rør, som faktisk fejler noget. Det betyder, at vi effektivt, sikkert og mindre besværligt kan udføre kloakarbejdet.Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 20 67 86 42 eller send os en mail på skiveent@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du må have i forbindelse med kloakarbejde.
This is some placeholder content the Contact tab's associated content. Clicking another tab will toggle the visibility of this one for the next. The tab JavaScript swaps classes to control the content visibility and styling. You can use it with tabs, pills, and any other .nav-powered navigation.
Grøn tjekliste
%
  • Politikker for miljø
  • DGNB certificeringer
  • Politikker for klima
  • Minimere spild
  • Affaldssortering
  • Miljørigtige bortskafning af affald
  • Krav for CO2 udslip
  • Krav for FSC certificering
  • Krav til kemikalier i materialerne
  • gp-val-10