Østergades el aps

ØSTERGADES EL ApS
C. E. Christiansens Vej 5
4930
Maribo
33969031
54780170
1-5

Likviditetsgrad

30 %

Afkastningsgrad

32 %

Soliditetsgrad

75 %
Hos Østergades El ApS finder altid en lokal elektriker, som vægter samarbejdet med lokalsamfundet og troværdighed højt. Derfor sætter vi en stor ære i, at vores medarbejdere er veluddannede og opdateret med de nyeste kurser, så vi ved, hvordan vi løser både store og små opgaver på den bedste måde.

Vi laver al slags el-arbejde, også for private. Ingen opgave er for lille, så du kan altid ringe til vores elektrikere og få et tilbud på den opgave, du skal have løst.

VI HAR EN ELEKTRIKER DER KAN HJÆLPE DIG MED:


Elinstallationer.


Uanset om det drejer sig om stikkontakter, lysinstallation, antenneinstallation eller noget helt fjerde, er vores elektrikere klar til at hjælpe. Vi laver små og store elinstallationer hos private og i erhvervslivet. Kontakt os for et tilbud eller et godt råd til dine elinstallationer.

Installation af varmepumper


Markedet for varmepumper kan være svært at gennemskue, men vores elektrikere giver dig råd og vejledning, så du kan vælge den varmepumpe, der passer til dine behov.

Montering af solcelleanlæg


Her er der mange penge at spare på elregningen på længere sigt. Tag gerne elektrikeren med på råd gennem hele processen, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Eleftersyn


Fra 2012 er det blevet lovpligtigt at få lavet et eleftersyn ved hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Kontakt os hos Østergades El ApS, hvis du vil være sikker på at få en autoriseret elinstallationsvirksomhed til at stå for dit eleftersyn.

BAGGRUND


Østergades El ApS blev grundlagt i 1940’erne af Edmund Sørensen, og i dag er det aut. el-installatør Henrik Pedersen og elektriker Dennis Antonisen, der driver forretningen. Vi har yderligere to elektrikere og en elektrikerlærling i virksomheden.

Vi har tidligere lavet el-opgaver for blandt andre Lolland Brandvæsen, Kulturværket i Maribo og Femern Bælt i Rødby.

Kontakt os for mere information.
Specialist gruppe
Bygge og anlæg

 1. Alarmanlæg
 2. Antenneanlæg
 3. Belysning
 4. Fiberteknik
 5. Installation
 6. Service og vedligeholdelse
 7. Sikringsanlæg
 8. Solceller
 9. Tavler
 10. Tele- og dataanlæg
 11. Tilbudsgivning
 12. Varmepumper

Log venligst ind for at se noterne
Grøn performance
0 %
 • Politikker for miljø
 • DGNB certificeringer
 • Politikker for klima
 • Minimere spild
 • Affaldssortering
 • Miljørigtige bortskafning af affald
 • Krav for CO2 udslip
 • Krav for FSC certificering
 • Krav til kemikalier i materialerne
 • gp-val-10