Denne hjemmeside du besøger, ejes og drives af CONTOSPEC. Når vi bruger dine personoplysninger på vores hjemmeside, eller når vi leverer vores tjenester til dig på anden måde, er CONTOSPEC din dataansvarlige.

Du kan kontakte os på: info@contospec.dk

I din henvendelse bedes du angive din identitet, og hvad din forespørgsel angår. Vi vil anmode dig om at dokumentere din identitet, hvis dette ikke fremgår med tilstrækkelig tydelighed i din første henvendelse.

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne markedsføre overfor dig. Hvis du tilmelder dig vores markedsføring giver du samtykke til, at vi kan kontakte dig på den måde som specifikt er anført i samtykket.

Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger indtil vi har kontaktet dig 3 gange. Derefter opbevarer vi personoplysningerne i op til 3 år.

På vores hjemmeside bruger vi en række metoder, som fx cookies og pixel tags.

Tredjemand kan også indsamle personoplysninger gennem hjemmesiden ved hjælp af cookies, tredjemandsplugins og -widgets. Disse tredjemænd indsamler personoplysningerne direkte fra din internetbrowser, og behandlingen af personoplysningerne er underlagt deres egen privatlivspolitik.